HELLO
WE ARE STAR NETWORK
HUNGARY-BASED INFLUENCER MARKETING AGENCY
WITH UNIQUE ACCESS TO GENERATION X, Y, Z AND ALPHA

 Are you looking for an Influencer Agency in Hungary?
You are at the right place.
Check out our Sponsorship for brands
 site and learn more.

We provide a complete solution for our partners in the field of influencer marketing. Whether you’re a content creator or a brand, we’ve got you covered. As an up-to-date digital agency, Star Network helps you to make influencer marketing more than just a paid Insta post. We support our partners in 5 divisions with senior colleagues in the following areas:

Partner management, sponsorships, event management, content creating and music rights management. See our case studies and contact us to prove our expertise and provide you with quality support.

take a look at our showreel

THEY CHOSE TO WORK WITH US

biotechusa

Az elmúlt napok izgalommal és nosztalgiázásokkal teltek, ugyanis most ünnepelte első születésnapját az InfluenceAIR Podcast! 🥳 Bizony, egy éve ilyenkor töltöttük fel az első adásunkat. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elröppent egy év, mi pedig rengeteg jó élménnyel lettünk gazdagabbak ez idő alatt. 😇 Köszönjük nektek, hogy itt vagytok velünk és hallgattok minket hétről-hétre! ❤️
És ha már évforduló, megkérdeztük műsorvezetőinket, számukra melyek voltak a legkedvesebb pillanatok az elmúlt évben!

🎙️ Marci: „A legszívesebben azokra a beszélgetésekre emlékszem vissza, amik túlmutattak a szakmai kérdések boncolgatásán influencer marketing témában. Boldoggá tett, ha a vendégekkel társadalmi feszültségeket beszélhettünk ki kendőzetlenül és közösen firtattuk ebben az influencerek, a felhasználók, a márkák vagy az ügynökségek felelősségét. Köszönöm a vendégeknek és a kollégáimnak, hogy nem féltek kényes témákban is tökösen megszólalni.”

🎙️ Lina: „A második évad első adása volt a legjobb pillanat számomra, alig vártam, hogy újra szakmailag és emberileg is érdekes és tartalmas beszélgetések szülessenek.”

🎙️ Dani: „Imádtam az egészet, jó érzés volt, hogy kicsit akasztják a hóhért, mert a kamera másik oldalára ültünk át 🙂 A kedvenc pillanataim a közös fotózáson voltak, annyit nevettünk, hogy potyogtak a végén a könnyeim 🙂 Imádok a skacokkal együtt dolgozni!”
.
.
.
#influenceairpodcast #podcast #agency #influencer #influenceragency
...

Újabb csütörtök, újabb InfluenceAIR Podcast epizód! 🎉
Egy nagyon izgalmas adással készültünk nektek, amelyben végre kiderül, hogy mennyit is keresnek az influencerek!
👉 Vendégünk volt Nessaj és Alexy Vivi, akikkel műsorvezetőink arról beszélgettek, hogy miként vágtak bele a tartalomgyártásba, hogyan és milyen platformokon keresztül tesznek szert bevételre, illetve azt is elárulták nekünk, mekkora háttérstáb segíti a mindennapi munkájukat.

A podcast már elérhető YouTube-on, Apple Podcast-en és immár videós formában Spotify-on is! Linket keressétek a BIO-ban!
.
.
.
#influenceairpodcast #podcast #nessaj #alexyvivi #influencer #marketingagency
...

A @dm_magyarorszag a Black Friday akciók helyett a Giving Friday nevű kezdeményezését állítja a fókuszba a napokban. A projekt célja, hogy a november 25-én befolyó bevételek 5%-át jótékony célra ajánlja fel, amelyből az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet és a Zöld Kör egyesület biogazdálkodást támogató projektjei részesülnek.

A Star Network csapata is aktívan részt vesz a kampányban, Döbrösi Laura és Magyarósi Csaba kapcsolódó social posztjaival már találkozhattatok is.

Ismét büszkék vagyunk, hogy ilyen projekteken dolgozhatunk együtt a dm Magyarországgal!
...

Dani nemrég a @bizniszboyz podcastjében vendégeskedett, ahol a műsorvezetőkkel a hazai influencer piac titkairól és sajátosságairól beszélgettek, valamint arról, hogy Dani milyen üzleti lehetőségeket vélt felfedezni a YouTube korai indulásakor.

Köszönjük a meghívást és az izgalmas szakmai beszélgetést! A podcastot már vissza tudjátok hallgatni, link a BIO-ban!
.
.
.
#bizniszboyz #podcast #agency #marketingagency
...

Elérhető InfluenceAIR Podcastunk legújabb epizódja, melyben Szabó Béla, a Telekom márka és kereskedelmi kommunikációs vezetője, valamint Kisházi Anna, kommunikációs és marketing szakértő látogatott el hozzánk! Műsorvezetőinkkel közösen az elmúlt évek influencer marketing területén szerezett tapasztalataikról, illetve annak kihívásairól beszélgettek. 😇
👉 Keressétek a teljes adást YouTube-on, Spotify-on valamint Apple Podcast-en! Link a BIO-ban!
.
.
.
#influencer #podcast #influenceairpodcast #influencermarketing #marketingstrategy
...