HELLO
WE ARE STAR NETWORK
HUNGARY-BASED INFLUENCER MARKETING AGENCY
WITH UNIQUE ACCESS TO GENERATION X, Y, Z AND ALPHA

 Are you looking for an Influencer Agency in Hungary?
You are at the right place.
Check out our Sponsorship for brands
 site and learn more.

We provide a complete solution for our partners in the field of influencer marketing. Whether you’re a content creator or a brand, we’ve got you covered. As an up-to-date digital agency, Star Network helps you to make influencer marketing more than just a paid Insta post. We support our partners in 5 divisions with senior colleagues in the following areas:

Partner management, sponsorships, event management, content creating and music rights management. See our case studies and contact us to prove our expertise and provide you with quality support.

take a look at our showreel

THEY CHOSE TO WORK WITH US

biotechusa

Szeretnéd elsajátítani a TikTok marketing elméleti és gyakorlati tudnivalóit?

A Star Network szolgáltatási köre TikTok oktatásokkal bővül, melynek első eseménye 2022.10.27.-én kerül megrendezésre egy kiscsoportos TikTok oktatás keretén belül.

Gyere el és ismerd meg ezt a dinamikusan fejlődő platformot!

További részletekért kattints a linkre! 👇
https://starnetwork.hu/kiscsoportos-tiktok-oktatas/

#marketing #tiktok #tiktokmarketing
...

Indulnak az InfluenceAIR Podcast 2. évadának forgatásai! 🎉
Nagyon izgatottak és motiváltak vagyunk, hiszen sok-sok újdonsággal, érdekes témákkal és különleges vendégekkel vágunk bele az új évadba. 🤩
Legyetek résen, ugyanis nemsokára még többet elárulunk nektek a készülő részekről! 🎬
Ha esetleg lemaradtatok volna az első évadról, lessetek bele az alábbi összefoglalónkba!😇
A teljes videót keressétek YouTube csatornánkon.
.
.
.
#influenceairpodcast #podcast #influencer #starnetwork #agency #marketingagency
...

Mindig örülünk, amikor a tartalomgyártók beugranak hozzánk! Múlt héten @fajtalex látogatott meg minket az irodában egy meeting erejéig. 🥰
.
.
.
#influenszer #tartalomgyártás #mutimitdolgozol
...

Bárminemű egyezés a valósággal a véletlen műve! 😌 #influencerügynökség #irodaiélet #influenszer #munkahely #influencer ...

Ügynökségünk már hosszú ideje segíti a BioTechUSA csapatát, mind edukatív és szórakoztató tartalmak gyártásában, mind influencer kampányok szervezésében, mind az influencerek menedzselésében.
Csapatunk 7 éves fennállásának ideje alatt még sosem találkoztunk olyan márkával, aki ekkora volumenben foglalkoztatott volna influencereket ilyen stratégiai pontossággal.
Hatalmas öröm és megtisztelés számunkra, hogy részesei lehetünk és segíthetjük a BioTechUSA influencer kampányait.
Hogy miként alakult ki a partneri viszony a két cég között, a közös filmünkből ez, és még több érdekes részlet kiderül! A teljes videót keressétek YouTube csatornánkon!
#biotechusa #biotech #agency #agencylife #influencer
...

Augusztusban a dm Terméktesztelők közössége csoport tagjai belépőjegyet nyerhettek a dm által megrendezett jógaórára @yogasecretsbyanna -val. Ha kíváncsiak, milyen volt az esemény, nézzétek meg a videót! Köszönjük a @dm_magyarorszag -nak, hogy ismét egy ilyen szuper eseményen vehettünk részt velük, és hogy ilyen csodás emberekkel találkozhattunk! 😇
.
.
.
#jóga #yoga #influencermarketing #metime
...

“És az mit jelent?” #starnetwork #influenszer #influenszermarketing #influencerügynökség ...

A @biotechusa -val karöltve csapatunk már évek óta hatalmas volumenű projekteket valósít meg mind hazai, mind külföldi viszonylatban, legyen szó kampányok szervezéséről, influencerek menedzseléséről, vagy TikTok videók gyártásáról. 🎥
Nagy öröm ügynökségünk számára a BioTechUSA-val való közös munka, illetve az, hogy ilyen nagyszabású projektek megvalósításában segíthetjük őket nap, mint nap.

👉 Ha kíváncsiak vagytok hogyan alakult ki egy ilyen gyümölcsöző partneri viszony a két csapat között, kattintsatok a BIO-ban található linkre!

#biotechusa #influencer #influenceragency #biotech #agency #lifestyle
...