Zene csatornák

A Star Network hatékony és jól célzott megoldást biztosít hirdetők és márkák számára, hogy költséghatékonyan érhessék el tömegesen azokat a felhasználókat a YouTube-on keresztül, akiket más médiumokon nagyon korlátozottan lehet elérni.
Tekintsd meg Hálózatunk zene kategóriájú partnereit valamint az általunk megszólítható zenei tartalmak nézőközönségének legfontosabb adatait összegyűjtve, kitérve a havi megtekintések nagyságára valamint demográfiai összetételére:
[us_single_image image=”4814″ size=”medium”]
[us_separator type=”fullwidth”]
[us_person image=”4683″ name=”Brains” role=””][/us_person]

/helmut666666

A Brains Magyarország legsikeresebb elektronikus zenét játszó koncertzenekara. A rendkívül sikeres nagyszínpados fesztiválfellépések és az országszerte teltházas klubkoncertjeik igazolják a csapat helyét a hazai és nemzetközi zenei palettán.

[us_person image=”4681″ name=”YoungG” role=””][/us_person]

/officialyoungg

YoungG Official YouTube – Akár egy Faltörő KOS! Ha Téged is a tettek vezetnek és tűzként lángolnak az érzéseid, itt a helyed! Zenék, klipek, Screen Live-ok.

[us_person image=”4685″ name=”Palya Bea” role=””][/us_person]

/BeaPalyaOfficial

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó alakja, elismert dalszerző, énekes, előadóművész és író. Zenei anyanyelve a magyar népzene, de művészetére nagy hatással volt a cigány, bolgár, szefárd és indiai népek zenéje is.

[us_person image=”4815″ name=”Zeneszöveg.hu” role=””][/us_person]

/zeneszoveghu

A Zeneszöveg.hu YouTube csatornáján több száz dalszövegekhez kapcsolódó videó, klip és újdonság található. A csatorna interaktív, vagyis a nézők is javasolhatnak újabb zeneszámok feltöltését.

[us_person image=”4689″ name=”Burai Krisztián” role=””][/us_person]

/BuraiKrisztián

Zenei producer, szövegíró, zeneszerző és előadó. A Voice-ban híressé vált énekes csatornáján saját kippjei zenéi találhatók meg egyedi stílusában.

[us_person image=”4817″ name=”Simonffy Péter” role=””][/us_person]

/Horryand1

Simonffy Péter csatornáján zenei átdolgozásokat és saját dalokat hallhatsz/láthatsz. Ha tetszenek Péter átdolgozásai, akkor üzenj neki kommentben vagy levélben és lehet, hogy a te kedvenc dalod is hallhatod majd.

[us_person image=”4687″ name=”Igni” role=””][/us_person]

/IgniOfficial

Batka Ignác RnB énekes ismerős lehet a YoungG-vel való közreműködései miatt illetve az RnB Allstars csapatából, ahol Dukai Regina és Mr Missh-el dolgoznak együtt.

[us_person image=”4818″ name=”Mario” role=””][/us_person]

/MarioOfficial

Mario csatornáját már 17 ezer ember követi klipjeit pedig már több millióan is látták. Készített zenét már ESEMM-el is. Hazai viszonylatban pedig egészen egyedül álló hangja van.

[us_single_image image=”4819″ size=”full” align=”center”]
[us_btn text=”<< Vissza” style=”outlined” color=”contrast” size=”large” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fstarnetwork.hu%2Fen%2Fportfolio%2F||”]