Humor csatornák

A Star Network hatékony és jól célzott megoldást biztosít hirdetők és márkák számára, hogy költséghatékonyan érhessék el tömegesen azokat a felhasználókat a YouTube-on keresztül, akiket más médiumokon nagyon korlátozottan lehet elérni.
Tekintsd meg Hálózatunk humor kategóriájú partnereit valamint az általunk megszólítható humor témakörű nézőközönség legfontosabb adatait összegyűjtve, kitérve a havi megtekintések nagyságára valamint demográfiai összetételére:
[us_single_image image=”4835″ size=”medium”]
[us_separator type=”fullwidth”]
[us_person image=”4703″ name=”Dumaszínház” role=””][/us_person]

/dumafilmszinhaz

A Dumaszínház hivatalos csatornája, ahol A Showder Klub és a Comedy Central humoristáinak fellépéseit illetve humoros kisflimeit láthatják a nézők.

[us_person image=”4707″ name=”Kovács András Péter” role=””][/us_person]

/kovacsap

Kovács András Péter, a hazai humor hobbitja még a Youtube-on is magasabbnak látszik, mint az életben. Ez a csatorna azért jött létre, hogy KAP mindenhol látszódjon, ahol van Wifi.

[us_person image=”4709″ name=”KockaSajt” role=””][/us_person]

/kockasajt

A KockaSajt felnőtteknek szóló vicces rövid animációkat tartalmaz. A csatorna rendelkezik egy angol nyelvű változattal is, ahol kedvenc animációinkat megnézhetjük más nyelven.

[us_person image=”4711″ name=”Szomszédnéni Produkciós Iroda” role=””][/us_person]

/szomszedneni

A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat 2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs. Ők a Showder Klub és a Comedy Centrál bemutatja tévéműsorok állandó fellépői, a Dumaszínház tagjai, valamint az Erdélyi Humorfesztivál ötletgazdái és szervezői.

[us_person image=”4836″ name=”Radics Peti” role=””][/us_person]

/MrShepharrrdVideos

Ha szereted a utószinkronizálást és nem tart vissza az obszcén beszéd sem, akkor látogasd meg Radics Peti oldalát, ahol garantált a szórakozás.

[us_single_image image=”4837″ size=”full” align=”center”]
[us_btn text=”<< Vissza” style=”outlined” color=”yellow” size=”large” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fstarnetwork.hu%2Fen%2Fportfolio%2F||”]