Gaming csatornák

A Star Network hatékony és jól célzott megoldást biztosít hirdetők és márkák számára, hogy költséghatékonyan érhessék el tömegesen azokat a felhasználókat a YouTube-on keresztül, akiket más médiumokon nagyon korlátozottan lehet elérni.
Tekintsd meg Hálózatunk gaming partnereit valamint az általunk megszólítható gamer nézőközönség legfontosabb adatait összegyűjtve, kitérve a havi megtekintések nagyságára valamint demográfiai összetételére:
[us_single_image image=”4822″ size=”medium”]
[us_separator type=”fullwidth”]
[us_person image=”4694″ name=”Gameday Iroda” role=””][/us_person]

/GameDayIroda

Szirmai Gergő és Kiss Imre már több mint 1 éve működtet gamer csatornát GameDay Iroda néven, amelyen szórakoztató formában készítenek játékbemutatókat, kritikákat.

[us_person image=”4698″ name=”Pingvinharcos” role=””][/us_person]

/pingvinharcos

A Pingvinharcos csatorna az egyik legrégebbi és legnagyobb gamer csatorna hazánkban. Két tagja, Sirius és Slowmo2 elsősorban Minecraft videókkal foglalkoztak, majd később más játékok kerültek a fókuszba.

[us_person image=”4692″ name=”TheVR” role=””][/us_person]

/thevrhu

Játékbemutató sorozatok, animációk, nyereményjátékok és kérdez-felelek videókat találhat az idelátogató közönség a TheVR-os srácok csatornáján. Nevetésben garantáltan nem lesz hiány.

[us_person image=”4823″ name=”Videójáték” role=””][/us_person]

/videojatek

A már több éve aktív Videó Játék Zsolti, csatornáján szórakoztató játékbemutatókat tart és vlogokat készít, ahol készséggel válaszol a rajongói kérdéseire. Barátságos stílusa miatt egyre többen követik, jelentős mértékben növekszik a csatornája.

[us_person image=”4696″ name=”Otherworld” role=””][/us_person]

/TheOtherworldonline

Az Otherworld online élménymagazin játékbemutatók mellett filmkritikákkal illetve hardver, szoftver tesztekkel is készül a több, mint 160 ezer feliratkozóval rendelkező csatornájukon.

[us_person image=”4700″ name=”zsDav” role=””][/us_person]

/zsDav

zsDav a Minecraft adventures sorozat rendezője és egyben szereplője, más-más hazai YouTubereket is szívesen meghív videóiba vagy a mozivászonra, hogy tovább színesítse történetét a Minecraft világában.

[us_person image=”4644″ name=”luckeY” role=””][/us_person]

/luckeYpublic

Hazánk legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar nyelvű gamer csatorna tulajdonosa luckeY, aki Minecraftól kezdve Sims-en át, akár ijesztő játékokkal is szórakoztatja nagyszámú nézőtáborát.

[us_person image=”4825″ name=”BTURBO” role=””][/us_person]

/Bturbo

Bturbo már közel 4 éve szórakoztatja nézőit rendkívül egyedi stílusával. Az esportos képességeiről és cifra aranyköpéseiről elhíresült gamer szinte mindenkinek mosolyt csalhat az arcára.

[us_person image=”4826″ name=”KD csapat” role=””][/us_person]

/KDcsapat

A két jó barát egyedi és meghatározó stílusával ma már az egyik legnépszerűbb gamer csatornát üzemeltetik. Mindig a nézőik kedvében járnak, ezért naponta frissülő tartalmaik, rendkívül színesek és változatosak.

[us_person image=”4827″ name=”DoggyAndi” role=””][/us_person]

/szenatordoggy

Andi a legnépszerűbb hazai gamerlány, aki főként Minecraft sorozatával vált híressé, amely ma is töretlenül az egyik legkedveltebb hazai tartalom. Természetesen más jellegű tartalomban is szereti kipróbálnia magát, különféle játékstílusok és vlogtémák formájában.

[us_person image=”4640″ name=”Anett és Ancsa” role=””][/us_person]

/AnettAncsa

Ők véget vetnek a lányos sztereotípiáknak. A legvagányabb és legújabb játékokat próbálják ki fiúkat megszégyenítő sikerrel. Így nem csak lányok követik őket, de sok fiú is, így olyan tartalmat teremtettek, ami egy nagy célcsoportot ölel fel.

[us_person image=”4828″ name=”Walrusz” role=””][/us_person]

/WalruszMester

Egyedi humorával és személyiségével mindenkit levett a lábáról. Hetente frissülő csatornáján megfér egymás mellett a játék illetve a vlog is.

[us_person image=”4829″ name=”Stormeee” role=””][/us_person]

/Stormeee

Rengeteg féle tartalommal töltötte meg 4 év alatt a csatornáját. Eleinte csak játékokkal foglalkozott, de mára már teljesen kibővült videóinak tartalma. Találhatunk itt vlog videókat, de megosztja követőivel utazásait is mindent Stormeee stílusban.

[us_person image=”4830″ name=”GameGeek” role=””][/us_person]

/GameGeek

Egy baráti társaság, akik jól szórakoznak, és mindezt videóra veszik. A videóik tartalma nagyon kreatív így nem csak a megszokott új játékok bemutatását láthatják a feliratkozók. Itt a követők pedig folyamatos tartalmakat fognak kapni, hiszen heti három-négy videót is közzétesznek a Geekek.

[us_single_image image=”4832″ size=”full” align=”center”]
[us_btn text=”<< Vissza” style=”outlined” color=”green” size=”large” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fstarnetwork.hu%2Fen%2Fportfolio%2F||”]